BLA*net On Line Service
[ BLA*net hjemmeside ]
Sidst rettet: 23. marts 2001

 

Foredrag

Se særskildt side

Kurser

Vi arbejder inden for 3 kursusområder:

1. Open Source

Linux er verdens bedste og billigste operativsystem, hvis man ved hvordan man behandler det. Vores målgruppe er systemansvarlige, der med en baggrund i Windows 95/98/NT eller mainframe ønsker at anvende Linux eller Unix. Herunder har vi også specialkurser i Open Source systemerne: Apache og Samba. StarOffice er et fremragende, gratis alternativ til kommercielle kontorpakker - og det bliver Open Source i efteråret 2000!

2. Netværk

Tekniske kurser, der introducerer brugerne til netværk med forskellige typer computere tilsluttet. Især koncentreret om internet-protokoller.

3. Java

Vi har udviklet introduktionskursus til Sun's krydsplatformssprog. Målgruppen er programmører og systemudviklere, der vil lære dette sprog. Forudsætter IKKE kendskab til C++ eller objektorienteret programmeludvikling. Kendskab til programmering og PC'er (DOS-box) er dog væsentlige forudsætninger. 2 dages introduktion og 2 dages videregående - eller 5 dage i træk. Efter kurset kan man lave en komplet client/server løsning, baseret på java-teknologier og ved hjælp af javabeans. Vi laver også særlige workshops med javabeans og IBMs Visual Age for Java værktøj.
 

Sidste Nyt

Nyheder af særlig interesse for kursister. Forårsprogrammet 2001 er overstået kursusmæssigt.

Supportside Ting, der ikke er relateret til bestemte kurser.

Aktuelle kursus

Der er i øjeblikket ingen planer for efterår 2001

Kontakt leander@blanet.dk. for evt. ønsker.

     

Arkiv

Plancher mm. fra tidligere kurser og foredrag om Linux og Netværk findes der.