Sidst rettet: 31. august 2000

BLA*net support

Denne side indholder henvisninger til vejledninger og tips, der kunne være af generel interesse.

Kald af programmer fra Java

Hvordan kan man køre (ikke-java) programmer fra Java?

Man skal have fat klasserne Runtime og Process

Netløs drift at Apache/JServ

Hvis man ikke kan få Apache standard-konfiguration til at køre uden for ens eget netværk - Så er det på tide at kigge på ServerName og/eller /etc/hosts

IPCHAINS - ny webside

RustCorp er fundet igen! Rusty Russell skriver selv på sin nye hjemmeside http://netfilter.filewatcher.org/ipchains/, at tabet af 'rustcorp.com' er mystisk. ipchains er stadig (pr. 2000.07.25) version 1.3.9 - den der er i RedHat 6.2 og RedClapHat 6.2 - men der er ny udgave af HOWTO (version 1.0.8 af 4. juli 2000)

Rescue-disketter

Problem: Du har lavet en prøveinstallation af Linux eller Windows 2000 (beta) eller et andet ikke MS-Windows 95 operativsystem. Du kan imidlertid ikke fjerne partitionen igen, fordi MS-Windows 95 FDISK ikke vil fjerne partitioner, den ikke kender. Problemer? - Send e-post til Leif Erik Andersen på leander@blanet.dk